norge.pngfinlands-flagga.pngClick here for information about Ingold glass pH catheters

Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologi Urologi/Gynekologi Neurologi Sömn/PSG Nasofaryngoskop Om oss
EMG / NCV / EP EEG Magnetstimulering ECT STIMPOD™ NMS450

Sök

SynMed Medicinteknik AB

Katrinebergsvägen 6, 8tr

117 43 Stockholm

Tel: 08-760 83 00

Fax: 08-760 59 90

info@synmed.se

Aktuella kurser & möten

Alla aktuella kurser och möten inom som vi är med på. Läs mer >

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

NATUS QUANTUM™

Natus® Quantum™ är vår mest innovativa förstärkare för epilepsiövervakning och forskning. Quantum ™ designades specifikt för att möta alla olika behov i dagens moderna epilepsi-övervakningsenheter och forskningscentra. Quantum™ har upp till 256 kanaler, höga samplingsfrekvenser och enastående signalkvalitet för att tillgodose behoven hos klinisk EEG, långtids -EEG , intrakraniell epilepsiövervakning och forskning. Förmågan att kontrollera Nicolet Cortical Stimulator från Quantum gör den här inställningen idealisk för funktionell hjärnkartläggning. Quantum använder sig av samma basenhet som Natus Brain Monitor och EMU40EX förstärkare vilket gör det enkelt att byta till andra applikationer med samma grundsystem.

 

Natus® Quantum™ har en mjukvarustyrd digital switch matrix (DSM) för att underlätta funktionell hjärnkartläggning genom att låta inspelningselektroder stimuleras via en extern kortikalstimulator. En synkroniserad visuell representation från stimuleringen visas i inspelningen. Integrering av det unika Stellate GridView™ gör det enklare att korrelera EEG-mönster med elektroder på en 3D MR / CT-bild, vilket ger intuitiv visualisering av intrakraniella inspelningar.

 

NeuroWorks™ är en omfattande, flexibel och cybersäker mjukvara för EEG som kan kompletteras med SleepWorks för sömndiagnostik. Mjukvaran förenklar inställningar, insamling, granskning, analys och

rapportering av omfattande sömnstudier. NeuroWorks™ är ett komplett diagnostikpaket som är utformat för att möta behoven oavsett var och vem som utför undersökningen. Med en SQL-databas går det snabbt och enkelt att hitta patientdata.

Natus® Quantum™ har följande fördelar:

 

2 ihopkopplingsbara förstärkare med 128 AC kanaler var

 

 

Hög signalkvalitet upp till 16 kHz samplingsfrekvens

 

 

Bandbredd: 0,01 Hz till 4288 Hz

 

 

Inbyggt minne 64 GB och batteri för ambulatorisk

inspelning

  

Windows 10 kompatibel mjukvara

Mer information

acrobat

Informationsblad på svenska

acrobat

Informationsblad på engelska

acrobat Quantum teknisk information
acrobat Tillbehörskatalog