norge.pngfinlands-flagga.pngClick here for information about Ingold glass pH catheters

Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologi Urologi/Gynekologi Neurologi Psykiatri Sömn/PSG ENT Om oss

Sök

SynMed Medicinteknik AB

Magnus Ladulåsgatan 65 118 27 Stockholm

Tel: 08-760 83 00

info@synmed.se

Aktuella kurser & möten

Alla aktuella kurser och möten inom som vi är med på. Läs mer >

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

EMBLA nDX

 

Embla® NDx är en vidareutveckling av Embla N7000, med en helt ny plattform som heter Natus SleepWorks. Systemet består av en kommunikationsenhet och NDx-förstärkare. Embla® NDx är en

robust, lite och lätt PSG-förstärkare som erbjuder stora möjligheter till flexibilitet och hög signalkvalitet, med möjlighet att koppla ett fullskaligt 10/20 EEG och har ett brett spektrum av valbara samplingshastigheter.

 

Embla® NDx förstärkaren finns följande kanaler: 64 AC kanaler, 6 sensor ingångar samt 4 DC kanaler, där du kan få ut följande signaler: EEG, EOG, EKG, EMG, andningsrörelser, snarkning, andnings-flöde

och -tryck och position. Förstärkaren har integrerad tryckgivare och pulsoximeter samt händelseknapp. Utifrån dessa kanaler kan du även få ut följande signaler: XSum, XFlow, XVolume, Phase, RMI, RespRate, Flow_DR, Snore_DR, Elevation, aktivitet och position.

 

Kommunikationsenheten sköter överföringen av data från NDx-förstärkaren till PC antingen direkt via USB eller nätverkskontakt. På kommunikationsenheten kan du se undersökningen i realtid, utföra

impedansmätning, lägga till anteckningar och att utföra biokalibrering när du är på plats i patientens rum, på enheten finns 12 DC ingångar för ytterligare registreringsmöjligheter.

 

SleepWorks™ är en omfattande, flexibel och cybersäker mjukvara för sömndiagnostik. Mjukvaran förenklar inställningar, insamling, granskning, analys och rapportering av omfattande sömnstudier.

SleepWorks™ är ett komplett diagnostikpaket som är utformat för att möta behoven oavsett var och vem som utför undersökningen. Med en SQL-databas går de snabbt och enkelt att hitta patientdata.

   

 

Embla® NDx har följande fördelar:

 

 

 

Fullskaligt 10/20 EEG

 

 

Brett spektrum av valbara samplingshastigheter

 

 

Enkelt att koppla loss patienten vid behov

 

Windows 10 kompatibel mjukvara

 

PSG mjukvara uppfyller AASM riktlinjer

  Fungerar med RemLogic 4.0

 

 

 

Mer Information om Embla NDx:

 

pdf

Informationsblad på svenska
pdf

Information på engelska

pdf Tillbehörskatalog