norge.pngfinlands-flagga.pngClick here for information about Ingold glass pH catheters

Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologi Urologi/Gynekologi Neurologi Psykiatri Sömn/PSG ENT Om oss

Sök

SynMed Medicinteknik AB

Magnus Ladulåsgatan 65 118 27 Stockholm

Tel: 08-760 83 00

info@synmed.se

Aktuella kurser & möten

Alla aktuella kurser och möten inom som vi är med på. Läs mer >

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

EMBLA® SDx

 

Embla® SDx är en vidareutveckling av Embla S4500. Med en helt ny plattform som heter Natus SleepWorks™. Systemet betår av en kommunikationsenhet och SDx-förstärkare. Embla® SDx är en

robust, liten och lätt PSG-förstärkare som är mycket enkel att använda. Med det enkla och intuitiva kopplingsschemat på förstärkaren förenklas patientförberedelserna och upplärning av ny handhavandepersonal.

 

Embla® SDx förstärkaren har följande kanaler: 20 AC kanaler, 6 sensor ingångar samt 2 DC kanaler, där du kan få ut följande signaler: EEG, EOG, EKG, EMG, andningsrörelser, snarkning, andnings-flöde och -tryck och position. Förstärkaren har integrerad tryckgivare och pulsoximeter samt händelseknapp.

Denna förstärkare ger dig det du behöver för att kunna genomföra en level 1 PSG undersökning (enligt AASM kriterier). Utifrån dessa kanaler kan du även få ut följande signaler: XSum, XFlow,

XVolume, Phase, RMI, RespRate, Flow_DR, Snore_DR, Elevation, aktivitet och position.

 

Kommunikationsenheten sköter överföringen av data från SDx-förstärkaren till PC antingen direkt via USB eller nätverkskontakt. På kommunikationsenheten kan du se undersökningen i realtid, utföra impedansmätning, lägga till anteckningar och att utföra biokalibrering när du är på plats i patientens rum. På enheten finns 6 DC ingångar för ytterligare registreringsmöjligheter.

 

SleepWorks™ är en omfattande, flexibel och cybersäker mjukvara för sömndiagnostik. Mjukvaran förenklar inställningar, insamling, granskning, analys och rapportering av omfattande sömnstudier.

SleepWorks™ är ett komplett diagnostikpaket som är utformat för att möta behoven oavsett var och vem som utför undersökningen. Med en SQL-databas går de snabbt och enkelt att hitta patientdata.

natus_embla_sdx.jpg

 

   

 

Embla® SDx har följande fördelar:

 

 

 

Frontpanelen med kopplingsschema

 

 

Inspelningshastighet 256 eller 512 Hz

 

 

Enkelt att koppla loss patienten vid behov

 

Windows 10 kompatibel mjukvara

 

PSG mjukvaran uppfyller kraven för AASM

 

Fungerar med RemLogic 4.0

 

 

 

Mer Information om Embla SDx:

 

pdf

Informationsblad på svenska
pdf

Informationsblad på engelska

pdf Tillbehörskatalog